tag:blogger.com,1999:blog-7421068309693034403.post267301508123511711..comments2024-02-10T20:54:16.025+01:00Comments on Eva Panadera: Mermelada de sandíaEva Panaderahttp://www.blogger.com/profile/14906152765011954079noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7421068309693034403.post-75378137301571986522009-07-08T20:55:47.087+02:002009-07-08T20:55:47.087+02:00Holiii!!!
Encara no l'he tastada, però si és b...Holiii!!!<br />Encara no l'he tastada, però si és bona no et preocupis que tens un pot reservat, ara que el granissat ho té tot, bo, refrescant i light.<br />Gaudeix de les vacances i si pots mira el blog de Morgana,n'ha fet macarons.<br />Un petò.Eva Panaderahttps://www.blogger.com/profile/14906152765011954079noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7421068309693034403.post-14453869886022141932009-07-05T20:04:50.876+02:002009-07-05T20:04:50.876+02:00Què vol dir que no saps que fer amb tanta melmelad...Què vol dir que no saps que fer amb tanta melmelada? I les amigues per què estan? Si cal fer un sacrifici i ajudar-te a acabar-la, es fa i punt. Però si deuen estar boníssimes les melmelades, i el granissat... quina bona pinta. Nosaltres havíem pensat fer un gaspatxo de síndria, és una altra opció. B7's, Gemma.Gemothttps://www.blogger.com/profile/02989199238470380654noreply@blogger.com